Followers

Friday, March 26, 2010

I'm Back



Oh GOD...

Dah lama aku tak update blog aku nie.

Sampai lupa aku nye password bila nak sign in tadi.

Puhhhhh.... lindu sangat.

Yang menarik tentang aku..? Emmm.... Tak dak la spesel cuma aku skang dah jadi ejen Prudential BSN Takaful sepenuh masa.

Macam2 dugaan bila aku announce jadi fulltimer nie.

1. Semua kawan2 yang mengenali aku, sorang demi seorang menarik diri bila aku call. Walaupun call tu just nak tanya kabar. Itu risiko yang perlu aku tanggung bila jadi fulltimer.

2. Dugaan dengan FB. Fuhhh, ketagih babe... Kalu korang belum terjebak, jangan hampirkan diri anda dengan FB.

3. Aku masih lagi dalam MODE Honeymoon. Belum all-out lagi dalam insurans nie. Start next week.

Okayla, ade masa aku update lagi cite sal aku kay. Bye...







1 comments:

Arjuna Timur said...

bile ag nk g honeymooon?nk ikut gak
hahahahahah