Followers

Friday, December 11, 2009

My Besday Present

I like it...

Ops.. terbalik la pulok
Ada gaya dak

Nie macam YB bagi bantuan kat penduduk... so skema..




Agak2 hampa semua, adakah aku dah tua..? Oh tidak, yang tua adalah nombor, dan aku masih menten. Hehehe... dok sedaq diri. Niwey, kemarin my group "SCANDALICIOUS" telah memprengkan aku. Hehehe.. bagi hadiah. Dah memang tradisi group kami. Setiap member birthday kena share bagi hadiah. So, last month was my turn. Tapi oleh sebab kami dapat gaji awai bulan lepaih, so my besday present di dibawa ke hadapan. So, kemarin dapat la hadiahnya.


Walaupun tak seberapa, tapi amat bermakna kerana ingatan mereka. Hehehe.. i'm so touching. Mekasih Miss Shaferlicious, Miss Endangered, dan Miss Voluptious. And me... Mr Delicious, sebab kuat makan. Hehehehehe...











4 comments:

katak_78 said...

miez...thanks buat entry pasal kaklyn..kaklyn ok..and kaklyn bangga dapat kawan2 bloggers yg macam miez....thanks dear..

mrMiEZ said...

Its okay...

At least dengan entry tu, dapat bagi semangat kat Kak Lyn.

Itu ja yang mampu Miez buat. Hanya doa dari sini.

Be strong my dear..

farish H said...

wahh dpt adiah lagekk ye ko miezz hehehe

mrMiEZ said...

Ko jangan jeles Rizz..

Hehehe.. hadiah belated b'day