Followers

Tuesday, November 24, 2009

Me & Book... Not Facebook kay





Hahaha... jengjengjeng. Mesti hampa semua gayat bila baca tajuk entry nie kan. Yerla, aku dan buku, bagaikan enggang dengan pipit. Huduh bebenor bila bergandingan. Aku pun rasa geli geleman bila baca tajuk di atas. Tapi, bila dengan Sophie Kinsella. Semuanya berubah.



I like it. I love Sophie Kinsella books. Its make my oppinion about books change..(aisehmen, spiking London la plak). Nie semua stat bila aku tengok kawan aku, which is we call her.. Shaferlicious (sebab nama kumpulan kami Scandalicious) baca buku Conffession Of A Shopaholics. Aku tingin nak try, pas try yang nie, jadi ketagih yang kedua, dan kemudian yang ketiga dan akhirnya endup sampai yang kelima. Memang best sangat. Baru baca first page dah gelak pecah perut. Sampai kawan opis lain kehairanan tahap cipan bila tengok kami. Hehehehehe.. Nie tengah tulis entry nie pon dk senyum sengsorang... kahkahkah...


Hampa semua wajib baca semua buku dari Si Sophie sebab semuanya lawak gila. Sekarang aku tengah baca buku baru die 'Twenties Girl' sekerat. Nie pun best. Hehehehe.. Dan 'The Undomestic Goddess' pun baru sekerat aku baca.


Aku sekarang sedih sebab dah tak dak buku pasai si Rebecca Bloomwood, sebab semua kelima2 buka pasai dia aku dah baca. Sedihkan aku... hehehehehe. Aku yang menyedihkan..


Okayla... hampa layan la dulu cita pasai buku nie. Byebye....





"HIDUP SOPHIE KINSELLA"











3 comments:

katak_78 said...

miez...love sophie kinsella too!!! wah..nanti ble kaklyn pinjam buku tu ekkkk...miez ada Facebook tak? kaklyn layan face book skang..

mrMiEZ said...

boleh...

Kak Lyn, try add email miew..

suhaimi_bloom@yahoo.com.my

farish H said...

kaki novel taw hahaa