Followers

Friday, October 2, 2009

Family Potrait

Atas permintaan peminat aku (wah.. ada ka) aku upload kan 2 keping pix family potrait aku with both side. Pix di atas side mak aku, and sebelah bawah plak side abah aku.




Dalam pix nie korang nampak dak mana satu Giant and mana satu Nobita. Si Nobita nie kecik aje, dan Si Giant plak besar dan tinggi. Hehehe... teka ? cepat teka.

5 comments:

BIZZ NET said...

upload la kat facebook...gambar2 masa kat umah pak ngah

katak_78 said...

wah! meriah keluarga miez...keluarga abah n mak akak laaaagggiiii besau...selalunya raya time was the most happening where umah akak penuh til midnite till raya 3...penat ? x sah cakap laaa...

well,hope masa itu kembali lagi......................

mrMiEZ said...

Ohhh... family belah abah memang kecik aje, 3 orang. Abah dah meninggal tinggal la 2 beradik.

Sebelah mak akceli ramai, tapi bila tok n tok wan dah takde, ramai yang dah jarang2 balik. Almaklumla, sume dok jauh2.

farish H said...

wahh meriahnyaa.besa fmly

nunä.ämät said...

cek, ayat hang : Atas permintaan peminat aku (wah.. ada ka) aku upload kan 2 keping pix family potrait aku with both side
aku ingatkan gambaq family blah hang n family blah bini hang.. huhuhuuu