Followers

Thursday, October 15, 2009

Achu's The great

Nak di jadikan cerita, kemarin lebih kuang pukul 5.15 petang, satu mesyuarat tergempar antara Achu's2 telah di adakan bertempat di hospital Pantai Mutiara. Kenapa di hospital, meh ikut aku ceritakan agenda mesyuarat ari tu. Hehehehe...


Nie Achu Mie & yang dok sakit kat belakang tu... Achu Tan


Korang teka mana satu nama Achu Tan

Nie plak Achu Ni... dia pong sakit gak tu... demam sesema



Nia gabungan antara Achu Mie & Achu Tan... jadi Achu Mietan



Nie plak Achu Jah & Achu Tan... jadi Achu Jahtan


Sian kan orang sakit nie... tu la bahananya kalu makan tak ingat... Aku pahan perasaan Achu Tan nie. Doc kata intestine dia bengkak, so tak leh makan pedas dan keras. Aku penah sakit sebab food poison nie. Kremp nak mampuih... sakit sangat. Sapa la yang letak rasun dalam makanan aku...???????? Hehehehe... bahana sedap mulut, main hentam ja makan. Jadi macam nie la.

So, meeting 4 Achu adalah berkaitan makanan dan makanan. Tengah Achu Tan dok mengerang sakit nie, Achu2 lain siap plan nak makan sup pedas kat restoran tomyam kat sebelah spital tu. Almaklumla kan, Achu Ni demam plus Achu Jah pose, so sepakat la nak makan luar. Durjana kan kami Achu2 yang lain kemarin kan.

Achu Tan, Achu Mie, Achu Jah & Achu Ni melaporkan agenda mesyuarat kemarin... sekian.







3 comments:

farish H said...

smoge cpt sembuh!

BIZZ NET said...

sian adik aku...nak p tengok jauh sgt....harap cepat sembuh na...jaga sikit makan tu....

mrMiEZ said...

farish
tq...

bizz net
insayaalah... kena tunggu usus die surut dari bengkak tu... die makan ape yer sampe bengkak usus... ishish