Followers

Monday, September 7, 2009

Tahajjud Cinta


Tahajjud Cinta - Dato' Siti Nurhaliza

Hi guyz... we met again. Sejak update entri kemarin, jari nie tak sabaq2 nak update lagi. Nyempat lagi walaupun nak kuar keje dah (masa kritikal aku... harap2 PC dak ngok ngek). Tu la, aku tak mo stat update. Bile dah update, tak tau nak henti. Okay, aku kejap je ni.

Just nak update korang yang ini adalah album yang betui2 akan kuar (aku tak main2... ini betui2 terjadi) Album tajuk Tahajjud Cinta dari DIVA kita - Dato Siti Nurhaliza. Nantikan di pasaran (bukan di kedai2 hardware seperti album aku dijual kay) pada esok hari 09.09.09. Pastikan yang original kay..




1 comments:

farish sinclair said...

miez haha ko update cte tok t je kanzz haha