Followers

Sunday, September 6, 2009

So Sorry



Fuhh....agak2 korang dah bape lame aku nyepi dari dunia blogging nie. Kalu tak salah aku dah agak 2 purnama lebih hamba tak menjalangkan jari nie. Tajuk entri kali nie adalah SORRY. So kalu korang dah tahu tajuk die paham2 aje la kan.

Aku dok tunggu gak Mr Reez msg aku dengan maki hamun die suh aku updte entri, tapi hampeh. Tak dak sekelumit msg pun yang masuk. So, aku ingat nak rajuk aje. Tapi rase rugi plak kan rajuk lame2. So disini aku nak mintak maaf ngan korang sume (sesue dengan tajuk netri) kepada korang sume kerana aku lama menyepi. Bukan ape, tengah siapkan album ke-500 aku. Yerla, ari2 sibuk, kejap photoshoot cover album la, jap2 majalah tu pangge untuk cover diorang... (wah2.. gedik melampau aku) hehehe...

Nantikan kemunculan album aku nanti di kedai hardware berdekatan anda....Pastikan anda beli yang ori kay..

*



*



*



*



*



*



*



*



*



*




My Famli photo... jgn marah (berkecamuk masing2 post)

0 comments: