Followers

Wednesday, September 16, 2009

Ala... dah nak aye ler



Dak braper ari lagi kite dah nak aye. Sedih yang sadis aku nak meninggalkan Ramadhan Al-Mubarak nie. Tahun nie aku dak tempah baju melayu pun. Rase nak pake aje baju aye tahun lepas. Unless ade sedare sedari kat luar sane tu nak sponser.

Aku rase aku belum agi buat Blog Card Hari Raye. Pade reez, maaf yer, mungkin malam nie kot akan aku design kan gune powerpoint. Hehehe... anyway, bagi tak menghampa kan korang, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Terutama skali pade ko Mr.Reez. Maafkan la salah silap aku selama kite kenal dalam dunia maya nie, Niat hati nak ketemu, tapi tak berkesempatan agi. Insyaallah, suatu hari nanti.
Okayla... enjoy your Aidilfitri kay. Balik kampung tu hati2 kay. Ingat yang tersayang. Pandu cermat, jiwa selamat.

Pada yang balik naik bas untuk balik kampung... korang nasihatkan driver tu untuk hati2.

2 comments:

farish sinclair said...

ry g kluang calling2 taw hehhee

mrMiEZ said...

hikhik... ko pong..

kalu turun penang, calling aku kay...