Followers

Friday, July 3, 2009

Me & Genting....

Its me... sedang menunggang gondola naga...

"...help me, im tired..." itulah la kot yang dimaksudkan oleh Si Muiz nie

Wah2... sojuk sangat kew
Me & Muiz... tunggu si omak Muiz check-in hotel...

Bile nengok pic nie rasa macam kat Paris... (musim sojuk)

Nie aku... kot2 la korang dok kenai... hehehe

Nie kami sefemli tengah berasak2 and bersenggol-senggolan nak naik Cabel Car

Nie agi...

As-salam sume... aku tak tau la plak kalu korang dak tau yang aku away jap untuk having fun dengan femli aku di Paris (a.k.a Genting Highland) hehehe...korang izinkan la aku perasan kejap. Okla, kami sefemli gi genting bukan dirancang. Ikut plan awal, just nak membuang masa aje kat umah akak aku di Putrajaya sambil mengabdikan diri menjadi pengasuh tak berlesen kepada anak2 dio.... to My Sis ... two words for you "...jgn marah..."

Kami sume pegi umah My Sis ari Jumaat and pepagi subuh sepie Sabtu kami betolak ke Genting.

Genting bagi aku... okay la. Sebab aku nie bukan jenis suke bersenggol2an bontot dengan owang ramai. Aku lebeh suke tempat yang pisful & menenangkan. Tapi okla, sebab bila tengok anak2 buah aku enjoy aku pun jadi transformers (aku nak jadi BUMBLEBEE kay) dan transform jadi menggedik sakan mengalahkan diorang.. hehehe.

Tak banyak yang kami main walaupun pass Wrist Band kami adalah untuk ALL PARK, sebab tengah kami berposing maut, tetiba kabus menebal dengan menggezutkan sampe tak nampak orang di sebelah kita. Kami pun jadi suspen dan kaget... rase macam dalam filem The Fog (kenape terasa macam buat karang UPSR nie). Kami rase macam memerlukan bantuan Spiderman atau Batman atau sesape aje (kalo bleh nak Transformers datang tolong...hehehe). Then the rain droppin very fast and heavy... (nak gak spiking walu berterabur). Ohhhh.... ropa2nya ari nak hujan...Hehehehe. Suspen2..

Okayla, tak larat dah jari2 runcing aku nie menjalang atas papan keyboard nie. Korang feel la pic2 di atas sindri.




P/S :

1) Untuk Pak Cik Rizz, ko cabar aku kan. Skang aku dah update blog aku nie dalam masa tak sampe 5 bulan. Ko perli aku ek dalam msg ko... nanti ko...

2) Walaupun ayat2 dalam posting aku nie kedengaran tak berilmiah. Tapi aku lebih suke begini. Itu la aku. Blog aku more to my life. Thats why Title Blog aku pun "...Who Else ? Just Me, Myself & I..."


1 comments:

rizz said...

kah2 menyahut cbran ye update blog wakakkak bgus2! hahahah woo g gentingg x ajk hahaa