Followers

Thursday, June 18, 2009

Kakitangan Yang Gembira Bila Berhenti Kerja

Okaylah... aku tak tau nak buat new entry ape. Tapi selak punya selak aku nyer photo galeri. POP... ter'meletus satu idea untuk uploadkan photo and citer pasal my very best buddy kat opis nie yang mempunyi ke'hepi'an dan keghairahan yang menerujakan dalam me'resign'kan diri nya dari opis aku sekarang (nama opis terpaksa diharam-umumkan atas sebab takmo kasi promosi sama itu opis... tak berbaloi kay). Anyway to Shan, hope you don't marah I kay sebab meng'upload'kan photo u kat blog i nie. Sebenarnya, Shan nie adalah pengikut rahsia blog aku (eeee...perasannya aku) tapi betulkan Shan. Yerla... bukti nya ini achi selalu suh aku update blog aku dengan dialognya "...woi, bila lu nak kasi lu punya blog update ha. Itu labah2 pun sudah lama mati ma..."(PASAI APA ADE SLANG CINA EK... KONPIUS2)


Miss Shanmuga Priya a/p Chinniah (kasi nama full, mana tau kot2 ade an'ne kat luar sana minat sama u), kalu u ada baca ini blog juga, i harap u tau yang we all really2 MISS YOU very2 much (amboi ayat aku... ada ka ayat omputih macam tu). U adalah manusia pertama yang i kenal dan jumpa di opis XXX nie. I know you very2 happy dapat me'resign'kan diri dari this HELL.


Wajah2 ceria.....Kajol & Hitrik Roshan (tul ke spelling aku nie)


And My Very Best Buddy Award

goes tooooooooooooooooooooooooooooo....... (drum roll plis... nak kasi thrill skit) .... this lady la... sapa lagi yang tengah kontrol CUN nie.... (ada cun ke..uiks tak cun pun tapi manis juga ada...hehehe)


Okayla... aku tak larat celoteh dah. Jari2 manis aku pun dah tak manis dah... jadi tawor (jari ada rasa ka) and the time has come, so aku kena gi menunaikan tanggungjawab aku sebagai seorang muslim.... (fulamak ek...ayat ilmiah aku) jom sembahyang Jumaat

4 comments:

rizz said...

kajol ktnya haha jaat la ko miez haha
wehh td ko ter call aku ek.aku say hello2 x de lak nk jwapp.bunyik suasana opis jew:p

mrMiEZ said...
This comment has been removed by the author.
mrMiEZ said...

ooo...tul ke rizz...

mungkin tertekan ko...

tadi opis aku buat ceramah etika kerja dalam Islam...

saje je pegi demi Allah dan untuk mendapatkan pahala... fulamak ayat..

hehehe...thnaks yup sebab terPAKSA jadi aku nye follower

nunä.ämät said...

oit, sapa minah yang pakai tudung kaler ungu tue? aku mcm kenai lah...
kawan sekolah rendah aku nih...