Followers

Saturday, June 20, 2009

Deko Bersama MrMiEZ

Mem yang sememangnya besar yang tengah rileks
Pekerja2 Bangla yang tengah berusaha... (ampunkan saya Pak Njang)

Inilah hasilnya...


Aku nie bila dah meng'start'kan diri aku dalam dunia blogging nie, macam2 idea yang manari2 tango kat dalam pala aku nie. Dan aku pun dah stat meng'jalang'kan jari aku nie snap sana & sini sambil mencoretkan entry kat blog aku nan indah ini...(indah kew). Korang jangan salah tafsir plak aku nyer ayat2 panas kat atas nie. Saje je nak kasi feel lain macam kali nie. Ade korang feel...hehehe.

Eniwe... kemarin My Pak Njang sefemili datang umah aku atas jemputan My Mom untuk me'renovate'kan pintu bilik My Mom. Aku pun tak tau samada ia dipanggil renovate atau redoing it. Korang pikiaq la sendiri. Nie ade bape pix untuk korang feelkan... hehehehe.










1 comments:

rizz said...

wahh nk jd eric leong ye katnya haha