Followers

Wednesday, February 4, 2009

My Trip To J.O.H.O.R



Sori ler yer... tak banyak pix yang aku snap. Yer la tengah syok sampai lupa nak capture something. Tapi aku sempat gak amik dua tiga keping gambar nie. Kebanyakkannya my brother in-law yang jadi our photoghrafer, dan kebanyakkan gamba ada dalam kamera die.

Tujuan kamike Johor adalah untuk melawat abang mak aku yang tinggal di kluang dan balu arwah Pak Ngah aku yang dok di Johor. Masa arwah Pak Ngah aku pass away, my mom tak leh pegi sebab still dalam eddah. Jadi bila dah abis eddah dan kitorang plak ade di Putrajaya, pegi la jugak melawat walaupun dah hampir 6 bulan Pak Ngah aku pergi menghadap Illahi. untuk pengetahuan korang, Pak Ngah aku meninggal betul-betul 6 hari selepas abah aku meninggal. Sememangnye tahun 2008 merupakan tahun dugaan buat kami sekeluarga. Antara sedare yang meninggal adalah seperti berikut (cis macam buat surat rasmi plak) :-


  1. Tok Wan - 1 Mei 2008
  2. My Dad - 29 Mei 2008
  3. My Pak Ngah - 7 Jun 2008
  4. My Mak Chak - 20 November 2008
  5. My Mak Njang - 5 Januari 2009

Semuanya tak sampai setahun selepas pemergian arwah Tok Wan. Okay la sampai sini aje la celoteh aku. Bye sume.


2 comments