Followers

Thursday, January 29, 2009

At Last.... I'm B.A.C.K



Alhamdulillah.... akhirnya, kini pasti. Selepas berehat lama dari arena blogging nie. Aku kembali semula. Anyway, aku nak mintak maaf bebanyak sebab lama tak update blog aku yang dah bersepah sawangnye. Baru tadi aku sapu sesawang yang belambak melekat kat page blog aku nie.

Sebenarnya, banyak aku nak bercerita nie. Tapi buat permulaan aku UPLOAD dulu gamba nephew kesayangan aku yang sorang nie. Korang mesti dah tahu aku pegi mane awal tahun nie. Nanti aku update korang kay. Okla....jumpa lagi. Aku janji aku akan update blog aku selalu.



1 comments:

rizz said...

wahaha akhirnye my fren comeback gak hehee..