Followers

Thursday, December 18, 2008

Do You Want Extra M.O.N.E.Y ?


**********************************************************

Hi korang. Rasa macam dah lama sangat aku tak post any entry. Okaylah.... kali nie aku nak share ngan korang sume sesuatu yang boleh melipat kali kan pelaburan anda. Ia adala e-KOLEKSI. Cuma dengan RM 50.00 saje untuk mendaftar. Dengan RM 50.00 tu, kalu anda dapat cari downline (kekawan anda) enam (6) orang. Anda tak akan rugi ape-ape dengan RM 50.00. Dan anda akan dapat extra RM 10.00. Setiap seorang akan mebayar anda RM 10.00. Dan kalu downline anda cergas dan cari enam orang bawah die. Anda akan dapat RM 40.00 bagi setiap downline di bawah downline anda.

Dan kalu anda rajin dan downline anda pun rajin, anda akan dapat lebih untung. Aku pun pada mulanya tak percaya sangat. Penah gak sempak ngan flyers die masa sembahyang Jumaat kat masjid, tapi aku buat tak tau je. Sampai la kawan opis aku dah berjaya mengumpul RM 500.00 dalam masa 2 bulan aje. Fuh... sapa nak kasi banyak tu. Cuma dengan RM 50.00 anda dapat ganda kan kepada 10 kali ganda. Emmmm.... macam syok je. Kate kawan opis aku. Die akan usaha hingga dia dapat untung hingga bleh beli beg COACH Original nye. Kalu korang tak caya gak ngan kata-kata aku nie korang bleh GOOGLE kan words nie "e-koleksi" dan korang akan nampak banyak thread yang menceritakan kejayaan diorang. Li pikir la sendiri.

Kalu korang minat nak joint melabur yang hanya RM 50.00 yang tak seberapa tu. Klik link kat bawah nie. Dalam tu link tu anda akan diterang kan dengan lebih lanjut dan bagaimana hendak joint. Kalu nak tahu lebih lanjut. Comment aku kay. Klik tau, jangan tak klik. Nak kaya tak. Anda kena jugak klik link kat bawah nie.

5 comments:

rizz said...

cm best je miez..nti awl bulan aku nk join la k

mrMiEZ said...

ok la tu... bagus, kalu ko dah bersedia ko klik aje kat link kat bawah tu. aku akan tolong ko aper yang patut

katak_78 said...

ishk..ble caya ke menda cenggini......

mrMiEZ said...

la katak_ayu...

mulenye saye pun tak caye, dan kawan saya yang join dapat RM 500.00. die pun tak caye.

just gamble RM 50.00 aje. not much pun. tutup mata aje. and rajin ler promote. promote kat kekawan atau sedare dulu.

kalu minat klik kan link kat bawah post saye tu ikut arahan and pegi bank atau internet banking dan bank kan RM 50.00 tu dalam akaun upline sepeti yang diarahkan.

tu je

katak_78 said...

mr miez...mcmne bizness? dah dapat profit?