Followers

Tuesday, November 4, 2008

I'm S.I.C.K's


******************************************************

Hi guys....(dengan nada tak bermaya). Sori ek sebab lama tak post something kat blog aku nih. Musti korang sume dah boring view blog aku sebab mende yang same aje kan. This few days aku tak berapa sihat. Asyik pening kepala aje. Dah tiga kali pegi jumpa DR. Tapi still macam tu gak. Bila jumpa DR. die check sana sani tapi tak der per2 gak. Die kate mungkin ade infection pada telinga, tapi bila check, OK ajer. Then die kate mungkin sebab masalah sinus aku nie. Aku pun pikir boleh jadik gak sebab dua menjak nie aku nyer sinus teruk sikit.

Tapi kemarin aku teperasan akan sebab masalah dizziness aku nie. Minggu lepas, baguih nya aku lantak chips ubi kayu. Sedap babe. Tapi sebab badan aku jenis banyak angin, aku kena jamah sikit aje.Tapi aku bukan jamah, tapi lantak. Akibatnya berangin la satu badan. Nak dijadikan kisah, hari Sabtu, Ahad dan Isnin, aku try nak diet seperti selalu. Pagi aku jamah roti wholemeal 2 keping ngan cereal drink dan snack pukul 10 pagi aku jamah 3 keping Hi-Fiber Crackers nagn milo. Lunch plak aku makan sup sayur atau nasi 1/2 cawan. Selalunya aku makan macam tu ok aje, tapi 2/3 menjak nie, after lunch aje kepala aku jadi pening. Bukan pening berpusing-pusing, tapi rase tak selesa dalam kepala n fell unbalance. Tu je. Mungkin sebab aku lantak chip ubi kayu yang sememang nya berangin, tambah plak makan tak cukup untuk mengenyangkan perut. Jadi angin naik ke kepala la.

Pagi nie pun jadi kat aku. Pagi tadi aku makan 2 keping wholemeal and cereal drink. Jadi ingat kul 10 nak makan nasi la tapi tak sempat. Pukul 9.30 aje. Aku rase lain macam. Pening n unbalance. Nasib baik aku cepat-cepat makan nasi bungkus tu. Kurang la sikit serangan pening tu. Emmmmm......aku riso la penyakit nie. Adakah tanda penyakit serius atau hanya angin dalam perut aje. Adakah die akan berlarutan tau sekejap aje. Sesape yang tahu tolong komen aku kay. I need you

1 comments:

rizz said...

g lah hospital..klinik ni check gtuw2 je.ok:)