Followers

Sunday, November 9, 2008

From Bazar To G.U.R.N.E.Y Plaza

Posing di eskelator...
Another pose maut

My Mak & Wani
Me at MPH, Gurney Plaza

******************************************

Hehehe.... lawak gak aku rasa. Tak penah-penah Mak aku jejak kan kaki ke Gurney Plaza. Nie la first time die. Rupe2 nye sepupu aku Kak Ani pun first time gak. Yer la tak salah diorang gak. Gurney ngan umah kitorang jauh. And Gurney tu shoping complex untuk orang berduit lebat aje.

Aku saje je bawak diorang pegi sebab aku nak pegi MPH carik buku. Tapi sayang tak ade buku yang aku carik tu. Kami puntak pusing memane sangat. Lepas carik buku kat MPH aku ajak diorang pegi PADINI. Ingat nak carik baju. Tapi emmmm.... tak padan ngan bajet. Bajet ade. Tapi kena pikir emergency lain jugak.

Kami pulang umah. Ingat nak singgah Padang Kota Lama, nak pekena Pasembor. Tapi manusia ramai sesangat. Terbantut niat kami. Pas tu plak plan nak beli bihun sup kat Jelutong. Sampai aje, nampak kedai tutup. Ish.... cian kami. Kami pun trus balik umah dengan hampa. Nasib baik lapik perut ngan SAMOSA yang kami beli masa kat bazar tadi. Kalu tak, kebulur kami. Ok. Jumpa agi. Bye



0 comments: