Followers

Wednesday, October 22, 2008

H.A.R.T.A.N.A.H Open House

Me with Sally
Me & Kak Yan

Me & Kak Ayu

Satay

Satay & Kuah Kacang
Hidangan yang terhidang
Hidangan yang ter tapau

Me with drinks

Me....with Kak Aiza. Patutnya gambar aku sorang aje. Tapi bila view gamba. Ade plak die tersengih kat lakang

Mee rebus yang terhidang

******************************************

Last Wednesday (kemarin) division aku plak buat Open House. Tapi open untuk staf kami aje la. Sebab our Latok tak kasi buat besar-besaran ma. Ish, hari-hari ader makan. Camner tak gemuk. Suar makin ketat nie, camne nie. Adakah aku patut salahkan orang lain kerana kegemukan aku atau aku sendiri. Wa tanya, wa sindri jugak pikir. Hehehehehehe.....


Besh giler makanan yang terhidang ari tu. Ade mee rebus, satay, ketupat, rendang, ketupat nasi and many more. Drinks die plak ade oren and teh tarik buatan Azizi. Tapi masalah nye, teh tarik yang Azizi buat, die buat kat tempat aku. Abis slerak tempat aku dengan air tumpah la and tin susu kosong berserak atas meja aku. Nasib baik mood aku kemarin hebat. Sambil marah dalam hati sambil tersenyam kemas balik kecah tu.


Walaupun makanan yang terhidang ala kadar aje. Tapi kite memang have fun. Siap ade sesi pose menge'pose'. Ade yang kena marah pun ade. Yer la, pose tengah jalan laluan orang. Orang nak lalu pun susah. Atas nie antara pic yang ade kat aku. Guna my HP. Yang guna kamera kawan aku, aku belum sempat nak curi dari diorang. Nanti aku post kan gambar pebret aku kay. Tungguuuuuuuuuuuuuuu.....




1 comments:

rizz said...

wahh beshnya open house.. mkann best2 lak