Followers

Wednesday, October 22, 2008

Aidilfitri Di P.D.C 2008 (Part II)

Me..
Kak Ilah & Cik Pah
Stil, bersepah...
Layout...
Its me...again
*********************************************************
Fuh...letih tul aku seharian berada di Atrium PDC pada hari Sabtu ari tu. Dari kul 9 pagi hingga 7 malam semata-mata nak siapkan backdrop tu. Tapi berbaloikan bila lihat pada hasilnye. Sori ek sebab hasil die aku tak sempat amik sebab masa aku balik team member lain tengah work on it. Tapi bila aku sampai pagi Isnin tu. Fuh. Cantik.

Team aku plak sibuk dok siapkan DOORGIFT untuk para tetamu yang hadir. Letih gak. Sebab aku and Kak Norayu seharian dalam kereta mencari material tambahan sebab our Ku mintak disamakan doorgift untuk VIP dengan untuk staff nyer. Geram aku dibuatnya. Yerla masa meeting dah stuju semua tapi pagi tu, tuptup mintak disamakan semua. Nasib baik bajet tambahan ader lagi. Tu la, keje last minit. Jadi macam nie la. Tapi doorgift nie ade cite yang menaikkan kemarahan aku. Nanti aku cite pada next post kay. Bye sume....

1 comments:

rizz said...

waa open house lg keww huhuuuuu