Followers

Wednesday, September 24, 2008

My F.R.I.E.N.D.S

My fwen... (From Left) Husna, Nurul, Nadz & Mommy


Me and Erna....she's pregnant 4 months

Me, Husna, Nad and Erna

************************************************************

Malam tadi, kawan aku ajak kuar bukak posa dengan diorang. Tapi aku tak mo sebab diorang nak bebuka di restoran nasi kandar. Aku tak gemar sangat makan nasi kandar di bulan posa nie. Diorang kuar berempat tanpa aku, tapi tuptup...kawan aku nie call kate diorang sume ade kat umah kawan aku yang sorang lagi (my friend a.k.a my neighbour) and ajak aku joint diorang.

Havoc gak kami malam pas bebuka tu. Riuh rendah dengan gelak tawa kami. Yer la dah jejarang jumpa. Yang sorang kawan aku nie dah kawen and ikut husband die dok di T'gganu and die peknen 4 bulan (tahniah fwen).

So bila jumpa, macam-macam la lawak yang kuar. Yang best nyer, sume kawan aku macam aku gak... gila-gila. Okay lah....aku dah tak tau nak tulis apa-apa dah. Jumpa lagi kat my new post.


2 comments:

1na said...

Rumah sapa? Kak ani ka?

mrMiEZ said...

rumah Nurul...