Followers

Monday, September 29, 2008

2 M.A.L.A.M Sebelum Raya

3 penjuru.
My cousin yang datang dari Sungai Petani untuk berbuka with us. Diorang tengah melayan Muiz main bunga api
Besh nye Muiz main bunga api. Teringat zaman kanak-kanak aku.
Adik Faiz yang ketakutan didukung oleh my cousin. Takut dengan bunyi mercun . Cian adik.
Eeeeee....tension tul. Dah dua hari hujan turun tanpa henti. Rumah dah masuk air dah nie. Macam mana nak sambut lebaran nie. Aku dah check laman web kaji cuaca, and menurut ramalan, hujan akan turun pada semua tempat di semenanjung Malaysia terutamanya bahagian utara. Nampak nya lebaran kali nie kurang meriah la. Makanan yang kami plan nak masak kemungkinannya akan dibatalkan. Yerla sebab air masuk umah jadi nak masak pun tak der MOOD.

Me....again
Muiz yang fotogenik.
Pandai pose Muiz nie.
SMILE







4 comments:

goooooood girl said...

Good good good......

Ir.rIZZ IrHAmy said...

waa kemen men munga api lg ekeke

mrMiEZ said...

rizz... ko nak main gak ke munga pi... maih share ngn anak sedare aku

mrMiEZ said...
This comment has been removed by the author.