Followers

Wednesday, August 27, 2008

What E.V.E.R Lah


Friendship Day ClipArt

*********************************************

Ape-ape aje lah. Aku dah tak kisah dah. Dulu masa mulu-mula tu aku agak ralat gak. Tapi selepas aku merendah diri, mohon maaf, appreciate itu dan ini but STILL gak, nak buat macam mana. Bak kata orang Penang "...aku dah hemoi, macam tu jugak..." lantaklah.

Aku dah kata aku sekali saja "down to earth", mintak maaf and hemoi. Tapi macam tu gak, nak buat macam mana. Yang menenangkan diri, otak, jiwa dan sebagai nya adalah kerana aku dah mintak maaf. Tapi yang tu nak simpan gak, aku dah tak kisah. Anyway, thanks to my sis Endang kerana memberikan aku semangat, "...LOVE you sis..." as my sister lar. Die lar tempat aku meluahkan perasaan aku yang tengah tension dulu. Sekarang aku dah relaks skit sebab aku pernah mintak maaf. Okay lar....adios.



0 comments: