Followers

Wednesday, August 27, 2008

T.E.R.E.S.A Kok Yang Kita Pilih


Papan Tanda Nama Jalan Dahulu Mempunyai Tulisan Jawi. Nampaknya Teresa Kok cukup sakit hati dengan tulisan jawi tersebut sehingga sanggup bertindak diluar dugaan.

********************


Gambar: Teresa yang anti Tulisan jawi) Teresa Kok mengepalai satu petisyen penduduk di Puchong kepada Datuk Satim Diman (ADUN Seri Kembangan) mencadangkan agar azan diperlahankan kerana didakwa menggangu ketenteraman penduduk. Ianya sama seperti cadangan Tan Seng Giaw (Ahli Parlimen Kepong) dalam parlimen pada tahun lepas. Di manakah Hassan Ali (Exco dari PAS) dalam hal ini? Bukankah tindakan itu jelas jelas menentang I.S.L.A.M ?

********************


Saat-saat bahagia Teresa Kok meraikan kejaayan mengeluarkan tulisan jawi pada papan tanda nama jalan. Nampak kan kebahagiaan mereka.

********************Gambar: Akhirnya Teresa Kok berpuas hati kerana apa yang dia mahu sudah tercapai dengan memadamkan tulisan jawi di papan tanda nama jalan di Bukit Bintang. Selepas ini apa lagi yang akan di buat oleh Teresa Kok selepas ini ?

[SUMBER : Petikan E-Mail Yang Diterima]


"...terima kasih wahai bangsaku M.E.L.A.Y.U kerana menjadikan semua ini realiti. Selepas ini azan mungkin akan diharamkan pulak..."
0 comments: