Followers

Monday, August 18, 2008

G.O.E.S On

Ok lar...Tamat sudah sesi memohon maaf. Bukan nye aku buat salah per pun. Aku cuba untuk rendah diri tapi nak buat macam mana. Live must G.O.E.S on. Terpulang lah pada korang sume nak menilai aku macam mana. Nak kawan ker tak nak ker, tu aku tak dapat nak tolong.

Buat masa nie aku tak mau serabutkan pala hotak aku nie dengan masalah kecik nie. Dah la kes dengan Miss X belum selesai nie nak tambah plak kes ............. nie. Aku nak fokus dengan target aku hujung tahun nie, harap berjaya and success. Soal jodoh aku malas nak pikio sangat. Tu kuasa tuhan. Kalu ade, datang lah die. Kalu tak der, aku still ade mak and my sibblings. Yang penting sekarang adalah target aku.

Bak kata lirik lagu akak Siti Nurhaliza kita "...baiknya aku, buruknya aku, trimalah aku apa adanya..." Nak tahu lagu apa nie ? bak kata Nabil "...lu pikio la sendiri..." hehehehehe

Harap korang sume doakan kejayaan untuk aku hujung tahun nie... AMIN

0 comments: