Followers

Tuesday, July 1, 2008

Mak


Entah la. Sejak arwah abah tak ada, aku rasa aku lebih menghargai mak. Aku jadi lebih amik berat pasal mak. Makan die la, sakit die la and yang paling penting...aku cuba nak elak kan die dari rase lonely. Setiap kali waktu lunch aku akan usahakan untuk balik lunch kat umah, walaupun aku tahu mak kekadang tak masak (aku tapaw kat opis).
Aku nie anak bongsu dari 3 beradik dan aku nie leh di kategorikan anak manja la. Aku tak kisah, walau orang kate aku nie anak mak atau anak manja. Yang penting aku hanya ada mak sorang aje, kalu bini leh cari ganti (kuota 4 babe....) hehehehe.
Mula nya aku nie boleh la dianggap anak yang degil (tapi degil tak teruk nye kay...) slalu lawan cakap, slalu kuar umah lelame and tak dengar cakap. Alhamdullilah... sejak arwah abah pegi mengadap Ilahi, aku jadi lebih bertanggungjawab....(angkat bakul sendiri). Aku lebih amik berta kebajikan mak, and yang paling penting aku kurang melawan cakap die.
Okay la, aku nak korang sume tahu, aku amat sayangkan mak aku yang sorang nie....
"LOVE YOU MUM"

0 comments: