Followers

Sunday, July 6, 2008

Joran Tournament At Jeti Batu Musang

Me Again Wit Kak Iza
Aku hensem dak, macam hero drama malam-malam Selasa seangkatan dengan Aoran Aziz and Fahrin Ahmad.....hehehehe, gurau aje...jangan marah. Bile lagi nak perah santan, masa nie la yer la, blog sendri...hehehehe. Jadi this is the best way to express my prasan.
***********************************
My Hamper....1st ever winnning lucky draw

Nie first time aku penah dapat hadiah lucky draw. Selalunye malang gak aku dalam bab-bab lucky draw nie. Entah macam mane hari tu tersangkut plak. Hamper kecik nie pun jadilah, walaupun aku mendambakan hamper yang lebih beso. Ape-ape pun yang penting aku enjoy dengan event ari tu. Walau pun panas terik, tapi dengan hamper kecik nie terubat la "sunburn' kat kulit aku nie....hehehehe.

********************************************

Me Wit Bro Zul
Abg Zul nie baik sangat. Die slalu bagi tunjuk ajar kat aku dan banyak tolong aku. Kalu tak, naik angin aku dibuatnye kalu tak der sesape nak tolong. Jawabnye, sepanjang event tu boleh le sesapa nak gune cuka, kikis la kat aku (masam mencuka ler). Anyway, terima kasih Abg Zul sebab tumpang saye mase nak balik aritu. Kalu tak, entah le nak balik ngan sape.
*******************************************

Me With Sis Endang
Nie plak, Kak Endang (my sis at PDC). Cun dak. Sebenar nye die nie peknen selepas kawen ngan budak sarawak last year... cepat seh. Tapi aku solute kat die sbb tak nampak letih pun aritu. Siap naik turun mendaki tangga kat jeti tu. Kak Endang nie insan pertama yang jadi kawan aku kat PDC mase bebaru hingusan masuk PDC. Thanks a lot sis. Harap-harap die dapat anak laki-laki. Hehehehehe.....

0 comments: