Followers

Thursday, July 17, 2008

H.A.P.P.Y Birthday



Firstly....aku nak mintak maaf sebab lame gak aku tak post pa per pun. Aku skang nie beezee skit....hehehehe.

Okay la.... aku nak ucapkan Selamat Harijadi / Happy Birthday kat my sis yang duduk di Purtajaya nun disana. Dengan doa semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan paling penting moge-moge die peknen lagi, and kalu boleh bior la kali nie pompuan plak.

Okay la...sampai sini aje, jumpa lagi di next post....byebyebye

1 comments:

1na said...

Amboi.. amboi.. sesenang jer suruh org pregnant plak.

Boleh...

Tunggu akak kurus dulu hehehehe